Начало :: Правила и условия

Правила и условия

Общи Условия

1. Продуктите се предлагат от "Стелина-13" ЕООД ( Собственик на Сватбена Агенция "Стелина" ).

2. Използваните в "stelinabg.com" текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Всяко копиране и репродуциране на информация представена в този сайт без изричното писмено съгласие на www.stelinabg.com се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".

Приемане на Поръчка

1. Stelinabg.com си запазва правото да откаже поръчка на клиент, ако са налице фактори, които не могат да удовлетворят неговите желания.

2. Поръчката се заплаща чрез "Пощенски паричен превод" на куриерска фирма "Еконт". Tя е валидна след телефонно обаждане от страна на stelinabg.com, за да бъде потвърдена заявката на клиента. Процедурата се извършва само при първа сделка с клиента.

3. При приемане на поръчката статусът й се променя от „Чака Приемане” на „Приета за Изпълнение”, който се проследява в „История на поръчките”, във „Вашата Количка”.

Изработване и Доставка

1. Голяма част от стоките, които се предлагат в магазина, се изработват след поръчка и е нужен срок до 10 дни в зависимост от обема, за изработка на поръчаните продукти.

2. След изработване продуктите се предават на куриерска фирма, което се отразява в статус на поръчката като „Изпълнена”, който се проследява в „История на поръчките”, във „Вашата Количка”.

3. Доставката се извършва до 3 дни след изработване на поръчаните стоки, чрез Паричен пощенски превод.

4. Цената на доставката не се калкулира в дължимата сума. Услугата за доставка се заплаща на съответния куриер, при получаване на поръчаните продукти.

Неустойки и Рекламации

1. Клиентът има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в срок до 7 дни, ако съответната стока е във вида, в който е доставена. Опаковката на стоката да не бъде нарушена, като опаковката на пратката може да бъде отваряна.

2. При несъответствие на стоката с основните характеристики посочени в страницата, stelinabg.com възстановява платената от потребителя сума, включително и допълнителните разходи по нейното придобиване, съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

3. За дефекти и наранявания, получени по време на доставката stelinabg.com не носи отговорност.